"Trabzonspor-Konyaspor" 45. randevuya çıkacak!

"Trabzonspor-Konyaspor" 45. randevuya çıkacak!
 Muhabir
Konyaspor, 10 Kasım Cuma günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Trabzonspor ile Süper Lig’de 45. randevuya çıkacak

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig 2023-2024 Sezonu 12. hafta maçında 10 Kasım Cuma günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Trabzonspor ile Süper Lig’de 45. randevuya çıkacak.

21’E 11 TRABZON ÜSTÜN

Geride kalan maçlarda Trabzon ekibinin 21’e 11 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında ligde daha önce oynanan 44 maçta Konyaspor 11 kez sahadan galip ayrılırken, Trabzonspor ise 21 defa rakibini mağlup etti. 12 karşılaşmada ise taraflar yenişemedi.

Bu maçlarda Konyaspor 52 kez gol sevinci yaşarken kalesinde 69 gol gördü.

GEÇTİĞİMİZ SEZON KONYA KAYBETMEDİ

Geçtiğimiz sezon Konya’da oynanan maçı yeşil-beyazlılar 2-1 kazanırken, Trabzon’da oynanan karşılaşma 2-2 sona ermişti. Öte yandan İki takım arasındaki mücadelelerde hakemler iki takım oyuncularına 10’ar kez kırmızı kart gösterdi.

TRABZON’DAKİ MAÇLAR

Konyaspor’la Trabzonspor arasında Trabzon’da oynanan 22 maçta ise ev sahibi bordo mavili ekip 14 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Yeşil-beyazlı Konyaspor rakibini 6 kez mağlup etme başarısı gösterirken 2 mücadele ise beraberlikle neticelendi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.