Trabzonspor-krasnodar Maçının Biletleri Satışa Sunuldu

Trabzonspor-krasnodar Maçının Biletleri Satışa Sunuldu
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 24 Ekim Perşembe günü sahasında Krasnodar ile oynayacağı maçın biletleri satışa sunuldu.

TRABZON (AA) - Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 24 Ekim Perşembe günü sahasında Krasnodar ile oynayacağı maçın biletleri satışa sunuldu.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda oynanacak Trabzonspor-Krasnodar maçı biletlerinin satışa sunulduğu belirtildi.

Medical Park Stadı'nda saat 22.00'de yapılacak karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

Kategori 1- Batı Alt VIP Tribün: 500 lira

Kategori 2- Batı Alt VIP Tribün: 400 lira

Kategori 3- Batı Alt VIP Tribün: 300 lira

Kategori 4- Batı Alt VIP Tribün: 200 lira

Kategori 5- Batı Alt Tribün/Batı Üst Tribün: 100 lira

Kategori 6- Doğu Alt Tribün/Doğu Üst Tribün: 90 lira

Kategori 7- Doğu Alt Tribün/Doğu Üst Tribün: 80 lira

Kategori 8- Doğu Alt Tribün/Doğu Üst Tribün: 70 lira

Açıklamada, karşılaşma için Passolig'in yanı sıra kağıt bilet uygulamasının da geçerli olacağı aktarılarak, "Passolig sahipleri hem passo.com.tr üzerinden hem de Passolig gişelerinden bilet alabilecek, kağıt biletler ise sadece gişelerden temin edilebilecektir." ifadesine yer verildi.

Trabzonspor-Krasnodar maçı

Trabzonspor ile Krasnodar arasında 24 Ekim Perşembe günü Trabzon'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi, takımların antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamayla UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda oynanacak Krasnodar karşılaşması öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programı duyuruldu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ile futbolcu Anthony Nwakaeme'nin katılacağı basın toplantısının, yarın saat 16.30'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi'nde yapılacağı kaydedildi.

Basın toplantısının ardından saat 17.00'de tesislerde yapılacak antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümünün basın mensuplarına açık olacağı aktarıldı.

Rus ekibi Krasnodar'ın teknik direktörü Sergei Matveev'in de yarın saat 18.30'da Medical Park Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

Krasnodar takımının, basın toplantısının ardından saat 19.00'da statta yapacağı antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümünün basın mensuplarına açık olacağı duyuruldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.