Trabzonspor taraftarından TFF'ye tepki

Trabzonspor taraftarından TFF'ye tepki
Galatasaray karşılaşmasının ardından Trabzon'da bir grup taraftar, TFF Trabzon Bölge Müdürlüğü binasına yürüdü- Taraftarlar binanın bazı camlarını kırarken, federasyon aleyhine de tezahüratlar yaptı

TRABZON (AA) - Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 2-1 yenildiği maçta hakem Deniz Ateş Bitnel'in gösterdiği 4 kırmızı kartın ardından bordo-mavili taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trabzon Bölge Müdürlüğü binasına giderek federasyona tepki gösterdi.

Galatasaray karşılaşmasının bitmesinin ardından Atatürk Alanı'nda toplanan ve kısa süre tezahürat yapan taraftarlar daha sonra sahil şeridinden TFF Trabzon Bölge Müdürlüğü binasına yürüdü.

Polis, bina önünde önlem alırken, yaklaşık 300 kişilik taraftar grubu, binanın bazı camlarını kırdı. Taraftarlar, kapının üzerindeki TFF Bölge Müdürlüğü yazısının bazı harflerini sökerken, federasyon flamasını da indirdi. Bordo-mavililer, ayrıca TFF Başkanı Yıldırım Demirören aleyhine tezahürat yaptı.

Trabzonsporlu taraftarlar, daha sonra polis ekiplerinin gözetiminde bina önünden ayrılarak, takımı karşılamak için havaalanına yöneldi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.