Trabzonspor'da açıklama yaparak kılıçları çekti

Trabzonspor'da açıklama yaparak kılıçları çekti
 Editör
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe ile yapılan olaylı maçın ardından bir açıklama yaptı.

Trabzonspor, dün akşam Trabzon'da Fenerbahçe ile yapılan ve 3-2 mağlubiyetle sonuçlanan maçın ardından yaşanan olaylara ilişkin bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'ın imzası yer aldı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından, bazı Trabzonspor taraftarlarının sahaya girerek Fenerbahçeli futbolculara saldırdığı olaylar sonrası kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz tüm yaşanan süreci dikkatli bir şekilde takip etmektedir" denildi. Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapacağı disiplin sevklerinin ardından kulübün detaylı bir açıklama yapacağı bildirildi.

Başkan Doğan açıklamasında, "Hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü'nü ve Trabzonspor'un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın! Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.