Trabzonspor'da Basketbol Takımı Kurma Çalışmaları

Trabzonspor'da Basketbol Takımı Kurma Çalışmaları
TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü, basketbol şubesinin daha aktif hale getirilmesine yönelik kararlar alındığını duyurdu.Bordo-mavili kulübün internet...


TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü, basketbol şubesinin daha aktif hale getirilmesine yönelik kararlar alındığını duyurdu.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, yönetim kurulunun 8 Aralık'ta olağan gündemle toplandığı ve bir dizi kararlar aldığı belirtildi.

Açıklamada, kulüp bünyesinde basketbol şubesinin bulunduğuna işaret edilerek, "Yönetim kurulumuz, kulübümüz bünyesindeki basketbol şubemizin daha aktif hale getirilmesine yönelik karar almıştır. Bu kapsamda sadece 18 yaş altı kategorisinde faaliyet gösteren altyapımızda diğer yaş gruplarını kapsayacak şekilde takımlar oluşturulacak ve ilerleyen süreçte profesyonel ligde yarışacak bir basketbol takımının kurulması için de adımlar atılacaktır." ifadelerine yer verildi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.