Trabzonsporlu futbolcu Ramazan Övüç, ameliyat edildi

Trabzonsporlu futbolcu Ramazan Övüç, ameliyat edildi
Kulüp doktoru Şentürk: "Futbolcumuz başarılı bir ameliyat geçirmiştir"

TRABZON (AA) - Trabzonspor'un kulüp doktoru Ufuk Şentürk, Medipol Başakşehir maçında omzundan sakatlanan futbolcu Ramazan Övüç'ün başarılı bir şekilde ameliyat edildiğini, futbolcunun yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalmasının beklendiğini bildirdi.

Şentürk, bordo-mavili kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, genç futbolcunun akşam saatlerinde kendisi ile kulüp sağlık kurulu başkanı Prof. Dr. Osman Aynacı ve Op. Dr. Çağatay Han Malkoç tarafından ameliyat edildiğini belirtti.

Futbolcunun köprücük ve kürek kemiği arasındaki ekleminde çıkık oluştuğunu vurgulayan Şentürk, "Girdiği ikili mücadele sonucu sağ omuzu üzerine düşen ve akromioklavikuler (köprücük ve kürek kemiği arası) ekleminde çıkık oluşan futbolcumuz başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Ramazan'ın yaklaşık 2 ay müsabakalardan uzak kalması beklenmektedir." ifadelerini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.