Trabzon’u ligde yenerek ivme kazanmak istiyoruz

Trabzon’u ligde yenerek ivme kazanmak istiyoruz
Konyaspor takım kaptanı Ali Çamdalı, hafta sonu yine Trabzonspor ile oynanacak lig maçında galip gelerek kazanarak ivme kazanmak istediklerini söyledi

Atiker Konyaspor takım kaptanı Ali Çamdalı, Trabzonspor ile oynanan ve 1-1 berabere kalınan Türkiye Kupası maçının moral ve motivasyon olarak çok önemli olduğunu söyledi. Çamdalı, “Moral motivasyon olarak bizim için çok önemliydi. İyi bir kamp dönemi geçirdik ve bunun karşılığını almak istiyorduk. Kupada tur atlamak güzeldi. Birkaç gün sonra yine Trabzonspor ile daha önemli bir lig maça çıkacağız. Lig bizim için öncelik. Alt sıralardan kurtulmak için bir seriye ihtiyaç var. Bunu da pazar günü başarıp ivme kazanmak istiyoruz” dedi.

‘TRABZON SERT OYNAYAN BİR TAKIM’

Çamdalı, Trabzonspor’un sert oyunu ile ilgili olarak, “Daha önce Traore’nin ayağını kırdılar. Vedat da bizleri çok korkuttu. Çok şükür bir şeyi yok. Trabzonspor sert oynayan bir takım. Eski hocalarından kaynaklı diye düşünüyorum. Agresif sert çok faul yapan bir takım. Sakatlıkları hep Trabzonspor karşısında yaşıyoruz. Ben kendim de yaşadım. Ama onların art niyetli olduklarını düşünmüyorum. Çünkü biz meslektaşız. Kimse kimseyi sakatlayarak futbol hayatın ve sağlığını riske atmaz diye düşünüyorum” diye konuştu.

‘GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİTMEK İSTİYORUZ’

Önceliklerinin lig olduğunu söyleyen Çamdalı, “Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Son şampiyon biziz. Bunu tekrar yaşamak nasip olur İnşallah. Ama lige daha çok ağırlık verip kupada yeni işler yapabilir miyiz diye bakacağız” ifadelerini kullandı.

‘ARTI BİR MOTİVASYONA GEREK YOK’

Ligin ilk 5 haftasında üst sıralardaki rakiplerle karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine Çamdalı, “İlk 5 haftadaki rakipler puan durumunda 4-5’in içinde. Bu maçlar için artı bir motivasyona gerek olduğunu düşünmüyorum. Bunlar güzel maçlar. İçerde oynadığımız her maça ortağız. Hhatta yüzde 51 Konyaspor diyebilirim. 17 haftada herkese karşı oynamak gerekiyor. İlk 5 ya da 8 olması bir şey ifade etmiyor. Aslanlar gibi çıkıp mücadele edeceğiz” dedi.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.