Oturup 'senaryo' yazmaya başladılar! TRABZON’UN ‘ZİHNİ’ BULANIK!

Oturup 'senaryo' yazmaya başladılar! TRABZON’UN ‘ZİHNİ’ BULANIK!
Konyaspor, Konya ve Konyalı bürokratları karalama kampanyası devam ediyor.

 

Konyaspor, Konya ve Konyalı bürokratları karalama kampanyası devam ediyor. Önce yaygın basından Takvim Gazetesinde Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan hedef alındı. Bordo mavili takımın üst üste kötü sonuçlar alıp şampiyonluk yarışında büyük yara alması üzerine bu kez de Trabzon basını Konyaspor ve Mehmet Baykan’ı hedef alarak Başakşehir’in şampiyon yapılacağı, Konyaspor’un da ligde tutulacağını öne süren bir senaryo yazdı. Baştan sona vehimler üzerine kurulu yazıda, Taka Gazetesi Yazarı Zihni Ağırman Denizlispor’u bile yenemeyen, şampiyonluktan kendi hatasıyla uzaklaşan Trabzonspor’un Mehmet Baykan ve Göksel Gümüşdağ tarafından saf dışı bırakıldığını iddia etti.

KONYASPOR CAMİASINDAN TEPKİ

Habere tepki gösteren Konyaspor camiası ve sosyal medya kullanıcıları  “Baykan Konyaspor lehine bir haksızlık yapacak olsaydı takım bu halde mi olurdu? Trabzonspor intiharına, başarısızlığına kılıf arıyor. Ve bunu siyaset üzerinden yapıp Konya’yı, Konyaspor’u ve Konyalı bürokratları hedef alıyorlar” yorumlarında bulundu. (İsmet Çelik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.