Trafiğe kapatılan bulvarda tenis keyfi

Trafiğe kapatılan bulvarda tenis keyfi
Gençlik Haftası kapsamında, Bursa'da FSM Bulvarı'nın trafiğe kapatılan bölümünde yaklaşık bin kişinin katılımıyla, sokak tenisi etkinliği gerçekleştirildi

BURSA (AA) - Bursa'nın en kalabalık bölgelerinden Fatih Sultan Mehmet (FSM) Bulvarı'nın trafiğe kapatılan bir bölümünde, "Bursa Ulu Şehir Sokak Tenisi" etkinliği gerçekleştirildi.

Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Türkiye Spor Yazarları Derneğinin (TSYD) destekleriyle, Türkiye Tenis Federasyonu ve İl Temsilciliği tarafından Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe, 7'den 70'e her yaştan yaklaşık bin kişi katıldı.

Etkinliğe katılanlar, sokakta çocuklarıyla yaklaşık iki saat doyasıya tenis oynamanın keyfini çıkardı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık da katılımcılarla tenis oynayarak, fotoğraf çektirdi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en büyük ve kapsamlı sokak tenisi organizasyonlarından birini gerçekleştirdiklerini belirterek, katılımcıların hünerlerini sergilediğini ifade etti.

Şahin, "Ayrı ayrı hepsini kutluyorum. Ayrıca bütün gençliğin haftası kutlu olsun. Gençlerimizin daha güçlü olması için elimizden gelen bütün gayreti ve çalışmaları artırarak sürdüreceğiz." dedi.

Karlık ise "spor kenti" Bursa'da, Gençlik Haftası etkinliklerini başlattıklarını vurgulayarak, etkinliğe destek veren herkese teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.