Trafik bilincini artırmak amacıyla broşür dağıtıldı

Trafik bilincini artırmak amacıyla broşür dağıtıldı
KIRŞEHİR (AA) - Jandarma ekipleri trafik bilincini artırmak amacıyla Kırşehir'de sürücü, yaya ve öğrencilere kitapçık ve broşür dağıttı.Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Jandarma ekipleri trafik bilincini artırmak amacıyla Kırşehir'de sürücü, yaya ve öğrencilere kitapçık ve broşür dağıttı.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, 7 - 15 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Karayolu Trafik Güvenliği Haftası kapsamında sürücü, yaya ve öğrencilere trafik bilincini artırmak amacıyla kitapçık ve broşür dağıtıldığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Trafik Haftası süresince Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik Timleri tarafından sürücü, yaya ve öğrencilerin doğru trafik davranışlarına özendirilmesi için Trafik Güvenliği hakkında öğrenci ve vatandaşlara seminer verilmekte ayrıca bu konularla ilgili kitapçık ve broşür dağıtımı yapılarak trafik bilincinin artırılması yönünde çalışmalara devam edilmektedir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.