Trafik Kazaları Mobese Kameralarında

Trafik Kazaları Mobese Kameralarında
ANKARA (AA) - Bingöl, Ağrı, Samsun, Batman ve Kütahya'da meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı.Emniyet Genel Müdürlüğü, MOBESE kameralarının...

ANKARA (AA) - Bingöl, Ağrı, Samsun, Batman ve Kütahya'da meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, MOBESE kameralarının kaydettiği bazı trafik kazalarının görüntülerini paylaştı.

Görüntülere göre, Bingöl'de yolun sağ şeridinde ilerleyen bir otomobil, aynı şeritte seyreden otomobile arkadan çarpıyor.

Ağrı'da karşı şeritlerden gelen ve derenin üzerindeki köprüden geçmek isteyen iki otomobil çarpışıyor.

Samsun'da bir otomobil, trafik ışıklarında yavaşlayan iki otomobile arkadan çarparak duruyor.

Batman'da bir kamyon, aynı istikamette ilerleyen otomobili yol dışına çıkardıktan sonra devriliyor. Yan yatan kamyon, refüjdeki ağaçlara çarparak durabiliyor.

Kütahya'da kavşaktan dönen otomobil, refüje çarpacağını fark eden sürücüsü direksiyonu sağa kırınca başka bir araca çarpıyor. İki otomobil daha sonra yoldan çıkıyor.

Görüntülerin sonunda, kazalara neden olan kural ihlallerine işaret edilerek, "Trafik kurallarına uysalardı bu kazalar olmayabilirdi.", "Biraz daha dikkatli olsalardı bu kazalar olmayabilirdi.", "Hız kurallarına uysalardı bu kazalar olmayabilirdi." uyarılarına yer veriliyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.