Trafikte gergin anlar! Otomobil sürücüsü terör estirdi

Trafikte gergin anlar! Otomobil sürücüsü terör estirdi
Antalya'nın Alanya ilçesinde yol istediği ancak önüne geçemediği yolcu otobüsünün kırmızı ışıkta durmasını fırsat bilen otomobil sürücüsü terör estirdi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yol istediği fakat önüne geçemediği yolcu otobüsünün kırmızı ışıkta durmasını fırsat bilen araç sürücüsü terör estirdi. Otobüs şoförüne küfredip hakaretler yağdıran otomobil sürücüsü, şoförün olduğu kapının camını yumruk atarak patlattı, o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

İlginç olay, Alanya ilçesi Okurcalar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alanya-İstanbul seferini yapmakta iken ve bir yolcu ile yedek şoför ve muavinin olduğu Bünyamin Kahveci himayesindeki 35 PK 516 plakalı şehirler arası yolcu otobüsü, kimliği bilinmeyen bir araç sürücüsünün saldırısına uğradı. Olayda, Alanya'dan yola çıkan otobüse, Okurcalar Alarahan Kavşağı'nda kırmızı ışıkta durduğu esnada yanında duran 34 BJJ 463 plakalı araçtan inen ve kimliği tespit edilemeyen sürücü yumruk atarak camı patlattı. O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi

Saldırgan sürücü otomobiline binerek olay yerinden ayrılırken, saldırıya uğrayan ve kırılan camın isabet etmesi sonucu yaralanan otobüs şoförü hastaneye kaldırıldı.

Yedek kaptan ise olayın sonrasında jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Yedek kaptan İbrahim Demir, "Alanya'dan Antalya istikametine giderken Alarahan Kavşağı'na yaklaştığımız esnada arkamızdan bir araç kornaya basarak yol istedi. Müsait olmadığımız için lambalara kadar onu arkamızda tuttuk. Yol verdiğimizde bir anda solumuza geçip küfretti, araçtan inip cama yumruk atıp camı patlattı" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.