Trafoya Çıkan Şahıs Çevreye Tehditler Savurdu

Trafoya Çıkan Şahıs Çevreye Tehditler Savurdu
Uşak’ın Eşme ilçesinde sarhoş olduğu iddia edilen şahıs, etrafa tehditler savurduktan sonra trafoya tırmandı. Güçlükle ikna edilen şahıs, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında Eşme’nin Şehitalibey Mahallesi Kula Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bölgede yaşayan ve sık sık Alkol alarak çevresini rahatsız ettiği iddia edilen İbrahim B. (45), yine alkollü olarak caddeye geldi. Çevreye tehdit ve hakaretler savuran İbrahim B’nin uzaklaşıp gitmesini beklerken, şahıs ir anda cadde üzerinde bulunan TEDAŞ’a ait elektrik trafosuna tırmanmaya başladı.
Çevredekilerin tüm uyarılarına ve tehlikeye rağmen trafoya tırmanmaya devam eden İbrahim B., tehdit ve hakaretlerini sürdürerek kendisini atacağını söyledi. Olayın TEDAŞ’a haber verilmesi üzerinde bölgeye gelen akım kesilerek, olayı bir kazanın önüne geçildi. Doha sonra olay yerine gelen polis ekipleri, İbrahim B’yi ikna edebilmek için uzun süre dil döktü.
Aşırı derecede alkollü olduğu ileri sürülen İbrahim B’nin polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ikna edilerek itfaiyenin de yardımıyla trafodan aşağıya indirildi. İbrahim B., emniyet ekiplerincesağlık kontrolü için ambulansla hastaneye götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.