Trajikomik kaza, 2 ay spordan men etti

Trajikomik kaza, 2 ay spordan men etti
Torku Şekerspor bisiklet takımının başarılı sporcularından Ahmet Akdilek, Mardin’de yapılan Mezopotamya 2. Etap yarışlarında geçirdiği trajikomik kazanın ardından yeniden piste dönmeyi bekliyor

Konya’yı birçok alanda başarıyla temsil eden Torku Şekerspor bisiklet takımının başarılı sporcularından Ahmet Akdilek, Mardin’de yapılan 2. Etap Mezopotamya turunda geçirdiği trajikomik kazada sakatlanmıştı. Bu andan itibaren başarılı bir ameliyat geçiren Akdilek, yeniden pedal çevirmek için gün saymaya başladı.

‘GÜVENLİĞİ SAĞLAYAN MOTOR BANA ÇARPTI’

Akdilek, geçirdiği trajikomik kazayı, “Uluslararası Mezopotamya turu 2. etapta 50. kilometredeydim. Grubun önünde giderken, yarışın güvenliğini sağlayan motor sürücülerinden birisi bana çarptı. Normalde lisansı olmayan ve Hatay’da acil doktor olan bu şahıs, hiç beklemeden bırakıp gitti” dedi.

‘ŞİKAYETCİ OLMAYACAĞIM’

Akdilek, “Elhamdülillah kaza ve kadere inanan insanlarız. Olabilir bu bir kaza. Ama bu şahsın kazadan sonra kaçıp gitmesi, arayıp sormaması bana ağır geldi. Ben ‘Şikayetçi olacağım’ diye söyledikten 1 hafta sonra bana ulaştı ‘Beni bekletmediler, git dediler. Ben de gittim’ diye cevap verdi. Ama sonuçta insanın kendi iradesi olmalı. Kazadan ötürü ne çektiğimi bir ben bilirim. Bu olaylardan dolayı maddi manevi şikayetçi olmayacağım” diye konuştu.

2 AY SPORDAN UZAK

90 kilometre hızla yarışan Ahmet Akdilek kaza sırasında travma geçirirken, dayanıklı kaskı da 2’ye bölünmüştü. Sol köprücük kemiğinde parçalı kırık tespit edilen Ahmet Akdilek’e platin takılırken, 2 ay spordan uzak kalacağı açıklandı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.