Transfer çıkmazı

Transfer çıkmazı
Konyaspor, bu hafta sonuna kadar bitirmeyi planladığı transfer dosyasında henüz mutlu sona ulaşamadı. Yeşil-beyazlıların listesinde birçok oyuncu bulunurken, bunlardan hiçbiriyle imza aşamasına gelinmedi

Devre arası transfer döneminde durgun günler geçiren Atiker Konyaspor, bu hafta içinde noktalamayı düşündüğü transfer dosyasında henüz mutlu sona ulaşamadı. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz günlerde Kardemir Karabükspor’dan Mustapha Yatabare ve Beşiktaş’tan Orkan Çınar’ı kadrosuna katmıştı.

BU HAFTA BİTİRMEYİ PLANMAMIŞTI

Listesindeki oyuncularla görüşmelerini sürdüren ve bu hafta sonuna kadar transferi noktalamayı hesaplayan Konyaspor, henüz mutlu sona ulaşmadı. Yeşil-beyazlılar hafta ortasına gelinmesine rağmen herhangi bir oyuncuyla imza aşamasına gelemedi.

TEK KURŞUN

Kadrosunda bulunan oyunculardan yabancı oyunculardan İmoh Ezekiel ve Patrick Firiday Eze ile yollarını ayıran Konyaspor, kadroda düşünülmeyen Abdou Razack Traore, Lebogang Manyama ve Malick Evouna içim henüz bir çözüm bulamadı. Yeşil-beyazlılar bu oyuncuların da takımda kalma olasılığını göz önünde bulundurarak sadece 1 yabancı transferi yapacak. 

HERKES İSTİYOR AMA TRABZON BIRAKMIYOR

Adı Konyaspor ile anılan Trabzonspor’un golcü oyuncusu Hugo Rodallega, birçok Süper Lig ekibinin gözbebeği. Kolombiyalı golcü için Konyaspor ile birlikte birkaç kulüp daha Trabzon ekibinin kapısını çalarken mutlu sona bir türlü ulaşamadı. Trabzon ekibinde hamle oyuncusu olarak bulunan Rodallega’nın gelecek günlerdeki rotası merakla bekleniyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.