Transfer şart

Transfer şart
Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, en az 3 transfer daha yapmaları gerektiğini söyledi. Özdilek, transferde geciktiklerine de dikkat çekerken, yönetimden transfer yapılmasını ısrarla istediğini dile getirdi.

Özdilek, yeni transferlerle ilgili “Sanıyorum bir iki gün içerisinde yeni oyuncular da bünyemize katılacaktır. Bu konuda ciddi baskı yapıyorum. Bir orta saha, bir kanat ve bir santrfor daha düşünüyorum" dedi

Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdikek, yönetim kuruluna daha önce listesini verdiğini ifade ederek transferlerin bir an önce bitmesi için onları sıkıştırdığını söyledi. Özdilek, “Ligin ilk yarısının bitmesinin ardından listemi yönetime ilettim. Onlar da çalışmalarına başladı. Devre arası transfer dönemlerinde oyuncu almak gerçekten zor. Yönetimimiz de bu sıkıntıyı yaşıyor. Fakat transfer konusunda biraz geç kaldık. Yatabare aramıza yeni katıldı. Ama 7 gün sonra Trabzonspor ile maçımız var. Gelen oyuncuların durumlarını bilmiyoruz” dedi.

YATABARE KADRODA OLACAK

Yeni transferlerden Mustapha Yatabare’nin testlerde olumlu sonuçlar aldığını söyleyen Mehmet Özdilek, oyuncunun Trabzonspor ile oynanacak Türkiye Kupası maçında kadroda olabileceğini söyledi. Özdilek, “Yatabare’nin testleri olumlu. Bugün takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Kendisini Trabzonspor maçının kadrosunda göreceğiz” diye konuştu.

HOCA 4 OYUNCU İSTEDİ

Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, yönetimden 2’si forvet olmak üzere 4 oyuncu takviyesi istedi. Bu doğrultuda başarılı çalıştırıcıyla istişareli bir şekilde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı yöneticiler, Kardemir Karabükspor’dan Muıstapha Yatabare ile anlaşma sağladı. Başka bir forvet oyuncusu daha alacak yönetim, ardından orta saha ve defans bölgesi için 1’er oyuncuya daha bakacak. Bu oyuncuların ise önümüzdeki 2 günlük araştırma aşamasının ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.