Transfer videolarıyla gündeme gelmişti! Ömeranlıspor'da kadro büyük ölçüde şekillendi

Transfer videolarıyla gündeme gelmişti! Ömeranlıspor'da kadro büyük ölçüde şekillendi
Transfer videoları sosyal medyada gündem olan BAL'da Konya temsilcilerinden Ömeranlıspor'da kadro büyük ölçüde şekillendi

Bu sezon BAL 7. Grup'ta; Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor'la birlikte Konya'yı temsil edecek Fuzul Ömeranlıspor'da kadro büyük ölçüde şekillendi.

Tarihinde ilk kez mücadele edeceği BAL'da iddialı olmayı ve 3. Lig'i zorlamayı hedefleyen Ömeranlıspor'da kadroda büyük ölçüde şekillendi.

TRANSFER VİDEOLARI GÜNDEM OLDU

Ömeranlıspor'un paylaştığı "Türk Sineması" replikli transfer videoları sosyal medyada gündem olmuştu.

Geçtiğimiz sezonki şampiyon kadrodan kaleci Emre Mavi ile oyuncular Enes Özdemir, Halil Candemir, Ali Kireş, Muzaffer İlhan, Zekeriya Çakırca, Tahsin Yılmaz, Mevlüt Sürücü gibi isimleri kadrosunda tutan Ömeranlıspor, ağırlığı Konyalı oyuncular olmak üzere, yeni transferlerle kadrosunu güçlendirdi.

Ömeranlıspor'un bir iki oyuncuyla daha temas halinde olduğu olumlu neticelenmesi halinde bu isimlerle transferi kapatacağı öğrenildi.

Öte yandan Yunus Kireş'in de takıma katılmasıyla birlikte, Konyaspor'un altyapısında yetişen Ali ve Yunus Kireş kardeşler yeni sezonda Ömeranlıspor'un başarısı için mavi-beyazlı formayla aynı takımda mücadele edecek.

382234913-789894779603509-7939471971862439831-n.jpg

HAZIRLIKLARINI YOĞUN TEMPODA SÜRDÜRÜYOR

Ömeranlıspor, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Hakan Yavuz, Yardımcı Antrenörler; Muharrem Aydın ve Gökhan Özenç ile Kaleci Antrenörü Levent Demir yönetiminde Saraçoğlu Tesislerinde sürdürüyor. Mavi-beyazlılar çalışmalarını sosyal medya hesabından duyuruyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.