Transferde son günler

Transferde son günler
Forvet ve kanat transferi için çalışmalarını sürdüren Konyaspor’da gözler, 8 Eylül’de biteceği 3 günlük süreye çevrildi

 

Forvet ve kanat transferi için çalışmalarını sürdüren Konyaspor’da gözler, 8 Eylül’de biteceği 3 günlük süreye çevrildi. Yeşil-beyazlılar takımlarına düşünülmeyen fırsat transferlerini de kollayarak aradığı kriterlere uygun oyuncuları kalan sürede kadrosuna katmak istiyor.

JİMENEZ GELMEDİ

Konyaspor’un prensipte anlaştığı ve hafta sonu imzaya beklediği Polonya 1. Lig ekiplerinden Gornik Zabrze’de oynayan İspanyol oyuncu Jesus Jimenez gelmedi. Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki oyuncunun kendisinin istemesine karşın, taraftar baskısına maruz kalan kulübünü aşamadığı öğrenildi.

ALTERNATİFLER GÜNDEMDE

Jesus Jimenez’le ilgili sorunu aşmak için teması kesmeyen yeşil-beyazlılarda Rumen ekibi CFR Cluj'da forma giyen Billel Omrani’nin transferinin bir kez daha gündeme geldi. Footmercato.net isimli Fransız haber sitesinde, 700 bin euro serbest kalma maddesi bulunan Cezayir asıllı Fransız oyuncu için Konyaspor’dan sonra Sivasspor’un da devreye girdiği ve teklifte bulunduğu iddia edildi.

FIRSAT TRANSFERİ OLUR MU?

Konyaspor’da gözler bir yandan da Süper Lig’de özellikle de 4 büyüklerde kadroda düşünülmeyen isimlere de çevrilmiş durumda. Yeşil-beyazlılar kriterlere uygun oyuncu olması durumuna bunu da değerlendirmek istiyor. Konyaspor’un son gün olan 8 Eylül’e kadar sakin bir şekilde transferleri gerçekleştirmek istediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum