TSK Kamışlı'da PKK/YPG'nin petrol üretim tesislerini vurdu

TSK Kamışlı'da PKK/YPG'nin petrol üretim tesislerini vurdu
Mardin'in Nusaybin ilçesi sınırında bulunan Suriye'nin Kamışlı kentinde bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin kontrolündeki petrol üretim tesisi olan 4'ten fazla hedef kara ateş destek vasıtalarıyla vuruldu.

Mardin'in Nusaybin ilçesi sınırında olan Suriye'nin Kamışlı kentinde bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin kontrolündeki petrol üretim tesisi olan 4'ten fazla hedef kara ateş destek vasıtalarıyla vuruldu.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü PKK'nın saldırılarının sonrasında alana hava harekatının yanı sıra belirlenen yerlere kara ateş destek vasıtasıyla vuruldu. Suriye'nin kuzeyine gerçekleşene operasyonlarda çok sayıda terör hedefi imha edildi. Hava harekatının yanı sıra kara ateş destek vasıtalarıyla terör örgütünün Kamışlı'daki petrol tesisinin de olduğu 4'ten fazla hedef vuruldu. Vurulan hedeflerden yoğun dumanlar meydana çıktı. Yükselen dumanlar Mardin'in Nusaybin ilçesinden görüldü.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.