TSK'nın arama kurtarma faaliyetleri

TSK'nın arama kurtarma faaliyetleri
Sahil güvenlik ekiplerince Radyafor Koyu açıklarında bir kişi kurtarıldı

ANKARA (AA) - Antalya'nın Finike ilçesi Radyafor Koyu açıklarında bir kişi sahil güvenlik unsurlarınca karaya çıkarıldı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) arama kurtarma faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Buna göre, Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesine bağlı Kumköy köyü çıkışında önceki gün dereye düşerek kaybolan kişinin bulunması için İl Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekiplerince yürütülen arama kurtarma çalışmalarına devam edildi.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesine bağlı Seyitaliler köyünde 2 kişi, önceki gün balık avlamak amacıyla Arıklar Göleti'ne şişme botla açıldı. Botun alabora olması sonucu suya düşen 2 kişiden biri yüzerek kıyıya çıkarken, diğeri kayboldu. İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, deniz polisi ve itfaiye ekiplerince kayıp kişi için arama kurtarma çalışmaları sürdürüldü.

Antalya'nın Finike ilçesine bağlı Radyafor Koyu yakınlarında, sahil güvenlik ekiplerince, sahilden 50 metre açıkta tespit edilen bir kişi kurtarılarak 112 acil servis ekiplerine teslim edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.