TÜFAD Konya'dan antrenörlere ziyaret

TÜFAD Konya'dan antrenörlere ziyaret
Konya Şube Başkanlığı antrenörleri ziyaret etti.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Konya Şube Başkanlığı antrenörleri ziyaret etti.

TÜFAD KONYA Şube Başkanı İsmet Karababa yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Görev yaptığı takımlarının 2023-2024 Sezonu hedeflerine ulaştırabilmek adına çalışmalarına başlayan antrenörlerimizi Şehit Muharrem Samur sahasındaki antrenmanlarında hocalarımızı ziyaret ederek çalışmaları halkında istişarelerde bulunma fırsatı bulurken aynı sahada 3 takımımızın birlikte antrenman yaptığına tanık olmak futbolumuz adına içimiz burkuldu.

İlk olarak Konya İdmanyurdu Kadın Futbol Takımızın sahadaki çalışmasını takip ettik. Kulüp başkanı Abdullah Yaman, takımızın teknik adamları Ramazan Karakurt ile Mehmet Alpsoy hocalarımızla bilgi alış verişinde bulunduktan sonra sahadaki bir başka takım olan Yeni Meramspor’un antrenörü Yusuf Yıldırım hocamızın çalışmasını takip ederek kendisinin duygu ve düşüncelerini aldık.

Üçüncü takım olan Havzanspor’un çalıştığı alana yöneldiğimizde Erkam İpekten ile Veli Birtek hocalarımızın yarı sahada iki farklı takımları ile çalıştıklarına tanıklık ettik. Fevzi Tezcan Başkandan çalışmaları halkında bilgi aldık. Uzun zamandır Fevzi Başkan ve çevresindeki bir takım dostlarının katkılarıyla her katagoride müsabakalara katılmalarını, önemli başarılara imza atmalarını Konya’mız futbolu, antrenörlerimiz ve gençlerimiz adına değer bulduğumuzu kendilerine ifade ederek teşekkür ettik.

Antrenörlerimizin yeni sezon öncesi saha çalışmalarındaki sıkıntıları ile varsa istekleri konusunda duygu, düşüncelerini aldık.

Takımlarımızın yeni sezona hazırlandığı bu dönemde diğer sahalarımızada giderek farklı takımlarımız ile antrenörlerimizin çalışmalarını takip ederek antrenörlerimizin duygu, düşünce ve görüşlerini almaya çalışacağız."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.