TÜMOSAN Konyaspor'da transfer hareketliliği

TÜMOSAN Konyaspor'da transfer hareketliliği
 Editör
Konyaspor'da sezonun başlamasına az bir zaman kala transfer çalışmaları hızlandı.

TÜMOSAN Konyaspor'da sezonun başlamasına az bir zaman kala transfer çalışmaları hızlandı. Ön anlaşmaya vardığı Sırp forvet Andrija Majdevac'ten vaz geçen Konyaspor'un forvet arayışları sürerken gözler bir kez da Balkanlar'a çevrildi.

BOŞNAK KENAN KODRO GÜNDEMDE

Yeşil-beyazlılar, uzun yıllar Bundesliga ve La Liga’da top koşturan geçen sezon ise Macar ekibi Fehervar’a transfer olan Bosna Hersek ve İspanya pasaportlu Kenan Kodro'yu gündemine aldı. Takımıyla normal sözleşmesi biten ve opsiyonu bulunan ve de bonservis sorunu olmayan 29 yaşındaki oyuncu için girişimde bulunduğu öğrenildi.

Fehervar formasıyla geçen sezon 40 maça çıkan Boşnak oyuncu 17 gole imza atmıştı.

ADİL'E AVRUPA'DAN TALİP VAR

Geçtiğimiz günlerde Çaykur Rizespor'la anlaşan ancak daha sonra bu transferden vazgeçilen Adil Demirbağ'la Fransa ile İspanya'dan bazı kulüplerin ilgilendiği biliniyordu. Fransız Metz Kulübünn 25 yaşındaki başarılı oyuncu için girişimde bulunduğu öğrenildi. Konyaspor'un istediği rakamı verire transferin gerçekleşmesi kesin olacak.

CİCALDAU VE BERNARDONİ GELİYOR

Öte yandan anlaşmaya varılan Alexandru Cicaldau ile İbrahim Sehic'in yerine transfer edilen Paul Bernardoni'nin yarın Konya'da olması ve takıma katılması bekleniyor. Suudi Arabistan’ın Al Khaalej'ine İbrahim Sehic'ten Konyaspor'un kazancının 1 milyon euro olacağı öğrenildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.