Tümosan, Konyaspor’dan şampiyonluk bekliyor

Tümosan, Konyaspor’dan şampiyonluk bekliyor
Konya’dan doğan bir güç olan Tümosan ile Konya’nın en önemli markalarından biri olan Konyaspor arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. Tümosan Genel Müdürü Halim Tosun, “Konyaspor’dan sponsorluğumuz döneminde şampiyonluk bekliyoruz” dedi

Temelleri 1974 yılında Konya’da traktör üretmek üzere atılan ve bugün savunma sanayine sağladığı katkılarla dikkatleri üzerine çeken Tümosan ile Anadolu Kartalı Konyaspor arasındaki sponsorluk sözleşmesi, tarafların katılımı ile Konya Büyükşehir Stadyumu’nda atıldı.

whatsapp-gorsel-2023-07-05-saat-14-15-54adasd.jpg

Konyaspor yönetimi ve TÜMOSAN yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun, isim sponsorluğu anlaşmasına imzalarını attı.

whatsapp-gorsel-2023-07-05-saat-14-18-01.jpg

‘KONYA’NIN GÜÇLERİ AYNI ÇATI ALTINDA BULUŞUYOR’

Konyaspor’u TÜMOSAN Konyaspor yapan imza töreninde konuşan Başkan Fatih Özgökçen, “Bu tür anlaşmaları Konya ve Konyasporumuz adına önemsiyoruz. Konyaspor’a katkı sunan herkesin başımızın üstünde yeri var. “Konya'nın güçleri aynı çatı altında buluşuyor” sloganıyla Konya'nın güçlerini birleştirerek yolumuza devam edeceğiz. TÜMOSAN, ülkemizde motor denince akla gelen ilkler arasında. 15 bin kişiye istihdam sağlıyor. Konya için TÜMOSAN gibi Konyasporumuz da önemli bir marka. Konyaspor camiası kendine destek olanı, kendisiyle birlikte yol yürüyeni asla unutmaz, değer katar. Ben Konyaspor'un TÜMOSAN'ın gücüne güç katacağına, TÜMOSAN'dan da güç alacağına sonuna kadar inanıyorum. Bu temennilerle imza töreninin hayırlara vesile olmasını diliyorum. TÜMOSAN ve Albayrak ailesine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-07-05-at-14-33-18.jpeg

KONYASPOR’DAN ŞAMPİYONLUK BEKLENTİSİ

İmza töreninde konuşan TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun da TÜMOSAN’ın dünden bugüne gelinen süreçteki gelişimine dikkat çeken bir konuşma yaptı. TÜMOSAN’ın temellerinin merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından atıldığını hatırlatan Halim Tosun, “Kurulduğu günden bu yana Türk tarımına ve çiftçisine önemli katkılar sağlayan TÜMOSAN, paydaşları tarafından Türk boğası olarak adlandırılıyor. Konyaspor da Anadolu’nun Kartalı olarak biliniyor. Dolayısıyla bu birliktelik iki önemli gücün birleşmesi anlamına da geliyor. Biz bu gücün hem Konyaspor’a hem de TÜMOSAN’a büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Ayrıca Konyaspor’dan şampiyonluk beklediğimizi de belirtmek istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.Konuşmaların ardından taraflar isim sponsorluğu protokolünü imzalayarak basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Çekilen fotoğraf kareleriyle program son buldu.

whatsapp-image-2023-07-05-at-14-30-26.jpeg

whatsapp-image-2023-07-05-at-14-35-06.jpeg

42 MİLYON + KDV

Sponsorluk anlaşması kapsamında Konyaspor'un kasasına 42.000.000 TL + KDV, yaklaşık 45 milyon TL girecek.

TÜMOSAN'dan KAP'a yapılan bildirimde, "Şirketimiz ile ülkemizin köklü camialarından Konyaspor Kulubü Derneği arasında 2023-2024 futbol sezonu sonuna kadar kesin, devam eden 2 sezon için ise opsiyonlu olmak üzere isim hakkı, forma göğüs reklamı ve çeşitli tanıtım ürünlerini içeren sponsorluk sözleşmesi konusunda anlaşma sağlanmış olup bu kapsamda Konyaspor Kulübü Derneğine 42.000.000 TL + KDV (9/10 kdv tevkifatlı) ödenecektir. Şirketimiz, Konyaspor Kulubü Derneği ve ülkemiz spor camiasına hayırlı olmasını dileriz. Şirketimiz sanayi yatırımlarının yanında ülkemiz sporuna ve sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya kararlılıkla devam edecektir. Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur." denildi.

untitled-1.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum