Tunceli'de zırhlı aracın devrilmesi

Tunceli'de zırhlı aracın devrilmesi
Zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Küpeli'nin cenazesi, memleketi Mersin'in Tarsus ilçesine getirildi

MERSİN (AA) - Tunceli'de, İl Emniyet Müdürlüğüne ait zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olan polis memuru Murat Küpeli'nin cenazesi, memleketi Mersin'in Tarsus ilçesine getirildi.

Elazığ'dan alınan 32 yaşındaki şehidin cenazesi, havayoluyla Adana Havaalanı'na, buradan da karayoluyla Tarsus Şehir Mezarlığı'na getirildi. Tarsus Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler tarafından mezarlıkta karşılanan şehidin naaşı morga konuldu.

Şehit Murat Küpeli'nin naaşını karşılayan baba Hilmi Küpeli ve akrabaları, gözyaşlarına hakim olamadı.

Mezarlıkta, Kaymakam Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Şevket Can, Garnizon Komutanı Binbaşı Vedat Topak ve İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan da hazır bulundu.

Şehit Küpeli'nin henüz 2 yaşındayken annesini kaybettiği, 4 yıllık evli olduğu ve 2 yaşındaki kızı Büşra'nın da 2 ay önce vefat ettiği öğrenildi.

Şehidin cenazesi yarın Tarsus Ulu Cami'de öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Sandal köyünde toprağa verilecek.

Öte yandan, şehit Murat Küpeli'nin babaevinin de bulunduğu Sandal köyünde taziye çadırı kuruldu ve Türk bayrakları asıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.