Tur kapısını araladı

Tur kapısını araladı
Türkiye Kupası’nın son sahibi Atiker Konyaspor, bu sezonki serüvene dün deplasmanda oynadığı Batman Petrolspor maçıyla başladı. Yeşil-beyazlılar ağır bir zeminde oynanan karşılaşmada rakibini 3-0 yenerek rövanş öncesinde tur kapısını sonuna kadar araladı

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Atiker Konyaspor, bu sezonki serüvenine 5. Tur’dan başladı. Denizlispor ve Göztepe gibi rakipleri saf dışına iten 3. Lig ekibi Batman Petrolspor ile eşleşen yeşil-beyazlılar, ilk maçta rakibini farklı mağlup etti. Konyaspor karşılaşmadan 36’da Vedat Bora, 55 ve 65. dakikalarda ise Lebogang Manyama’nın golleri ile rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı.

RÖVANŞ ÖNCESİ BÜYÜK AVANTAJ

Atiker Konyaspor, Batman Petrolspor karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetiyle Konya’da oynanacak rövanş maçı öncesinde tur kapısını bir hayli araladı. Yeşil-beyazlılar 12 Aralık’ta Konya’da oynanacak maça daha rahat bir şekilde çıkacak.

YEDEKLER FORMA GİYDİ

Gerek UEFA Avrupa Ligi gerekse Süper Lig’de mücadele eden Konyaspor’da, teknik direktör Mehmet Özdilek as oyuncularını dinlendirdi. Özdilek, Batman Petrolspor karşılaşmasında Patrik Carlgren, Kadir Kaan Özdemir, Savaş Polat, İsmail Güven ve Lebogang Manyama gibi isimlere forma şansı verdi.

İNŞAATTAN İZLEDİLER

Batmanlı futbol seveler, 16 Mayıs Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı tribünlerde yer kalmamasından dolayı evlerinin balkonlarından ve civardaki inşaatlardan izledi. Yayıncı kuruluşun kameralarına yansıyan görüntülerde hoş dakikalar yaşandı.

(Haber: Hasan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.