TURAB'da Canan Sunay dönemi

TURAB'da Canan Sunay dönemi
Türk Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nin genel kurulunda başkanlığa seçilen Sunay, derneğin ilk kadın başkanı oldu

MERSİN (AA) - Türk Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nin (TURAB) 8. Olağan Genel Kurulu'nda genel başkanlığa Canan Sunay seçildi.

TURAB'tan yapılan açıklamaya göre, derneğin Mersin'deki bir otelde düzenlenen genel kurulunda mevcut başkan Emin Ucuz yeniden aday olmazken, seçimlere, Canan Sunay'ın hazırladığı tek listeyle gidildi.

Ucuz başkanlığındaki yönetimde genel sekreterlik ve saymanlık görevlerinde de bulunan Sunay, oy çokluğuyla seçilirken, aynı zamanda TURAB'ın ilk kadın başkanı oldu.

Sunay, konuşmasında, ülke ve millet için çalışmayı hedef alan kişiler olduklarını kaydederek, "Millet olarak birliğimizi koruduğumuz müddetçe her türlü zorluğu yenebiliriz. Bu manada ülkemizin çevre ülkeleri ile olan bağlarını güçlendirmesi gerekmektedir. Önümüzdeki 2 yıllık dönemde TURAB’ın hedefi, Afrika ve Körfez ülkelerine ticaretimizi geliştirmeye yönelik çalışmalar yapmaktır. Bu dönemde bana ve ekibime güvenen başta tüm üyelere teşekkürümü sunuyor, üstlendiğimiz bu ağır görevi en iyi şekilde yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmamasını istiyorum" ifadesini kullandı.

Canan Sunay başkanlığındaki yönetim kurulunda Ahmet Hamidi, Adem Erol, Armağan Öner, Emrah Deniz, Fahri Kuş, Ferudun Yavuz, Hamdi Gökalp, Jan Taşçı, Matin Altınsoy, Nejdet Kılıç, Özgür Güler ve Tarik Ciğer yer aldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.