Turgutlu'da "teröre lanet" yürüyüşü

Turgutlu'da "teröre lanet" yürüyüşü
CHP Grup Başkanvekili Özel: "Akan kanın durması için, anaların gözyaşının durması için, şehit cenazelerinin gelmemesi için CHP üzerine düşeni yaptı ve bundan sonra da yapacak"

MANİSA (AA) - Turgutlu'da CHP İlçe Teşkilatı tarafından teröre tepki amacıyla yürüyüş gerçekleştirildi.

Yürüyüş için Atatürk Bulvarı'nda toplanan, aralarında CHP Genel Sekreteri Kamil Oktay Sındır, CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel, milletvekilleri Mazlum Nurlu, Tur Yıldız Biçer, Özkan Yalım ve partililerin bulunduğu grup, 50. Yıl Alanı'na kadar yürüdü.

Sındır, burada yaptığı konuşmada, terörü lanetlemenin sorunları çözmediğini, kimin bundan fayda sağladığının araştırılması gerektiğini belirterek, son yaşanan terör saldırılarının halk üzerinde oluşturduğu endişeye dikkati çekti.

Özel ise son dönemde Turgutlu'nun şehit verdiğini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Başbakana buradan soruyorum, terör konusunda ne eksiğiniz var da CHP size engel oldu? Size hodri meydan diyoruz. Akan kanın durması için, anaların gözyaşının durması için, şehit cenazelerinin gelmemesi için CHP üzerine düşeni yaptı ve bundan sonra da yapacak. Yarın çıkacaksın ve şunu açıklayacaksın, terörle mücadelede CHP'nin hangi eksiği var. Salı günü yapılacak olan grup toplantılarında cevabını alacaksın."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.