Turhal Belediyesinden Sur'daki güvenlik güçlerine destek

Turhal Belediyesinden Sur'daki güvenlik güçlerine destek
Turhal Belediyesi çalışanlarının yaptığı yöresel yiyecekler, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde görev yapan güvenlik güçlerine gönderildi

TOKAT (AA) - Turhal Belediyesi çalışanları, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde görev yapan güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla yaptıkları yöresel yiyecekleri bölgeye gönderdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler'in başlattığı proje kapsamında, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde görev yapan güvenlik güçlerine gönderilmek üzere yöresel yemek kampanyası başlatıldı. Bu kapsamda belediye çalışanlarınca hazırlanan yöresel yiyecekler, kargo aracılığıyla Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığına gönderildi.

Başkan Bekler, güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"İstedik ki belediye personelimiz Sur'da vatani görevini yapan güvenlik güçlerimize destek olsun. Mehmetçiklere, yalnız olmadıkları duygusunu yaşatmak istedik. Güvenlik güçlerimize orada her şey veriliyordur ama annelerimizin yaptığı yiyecekleri özlüyorlardır. Biz de bu düşünceden yola çıkarak annelerimizin yaptığı pasta, kek, poğaça, börek ve meyve suyundan oluşan yiyecek paketlerini gönderdik."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.