TURİZM MASAYA YATIRILDI

TURİZM MASAYA YATIRILDI
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Konya’nın da olduğu il müdürleriyle video konferansla toplantı yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri başta olmak üzere, illerdeki kültür ve turizm çalışmalarını değerlendirmek üzere Bakanlığın İl Kültür ve Turizm müdürleriyle video konferans aracılığıyla toplantı yaptı.

KOVİD SÜRECİ ELE ALINDI

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin Kovid-19 ile mücadelesi kapsamında illerle koordinasyon çalışmalarına ara vermeden devam eden Bakan Ersoy, bu süreçteki görüşmelerini, gruplandırılan illerle video konferans yöntemiyle gerçekleştiriyor.

TOPLANTILAR SÜRECEK

Görüşmelerin ilk etabını Konya,  İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Adana, Bursa, Samsun, Antalya, Gaziantep ve Eskişehir İl Kültür ve Turizm müdürleri ile yapan Ersoy'un değerlendirme toplantıları iki gün daha sürecek. Bakan Ersoy, sektörlere ilişkin tedbirlerin ele alındığı görüşmelerinde, il müdürlerine atılması gereken adımlar hakkında talimat verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.