Türk Eğitim-Sen, Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor

Türk Eğitim-Sen, Okul  Ziyaretlerini Sürdürüyor
Kamu-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikacılık faaliyetini sürdüren Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata ve yönetim kurulu üyelerinin okul ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.

Kamu-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikacılık faaliyetini sürdüren Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata ve yönetim kurulu üyelerinin okul ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. Ziyaretler ve çalışmalar hakkında bilgi aktaran Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata, “121 Eylül 2020 tarihinde online olarak başlayan 2020-2021 Eğitim öğretim yılıyla ve daha sonra kademeli olarak yüz yüze eğitimin başlamasıyla beraber bizimde  okul ziyaretlerimiz start aldı. Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığı olarak bünyemizde yer alan okulları yaptığımız planlar çerçevesinde yönetim kurulu üye arkadaşlarımızla birlikte ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bizler ‘Eğitimde sendikacılığın er meydanı okullardır. Öğretmen odalarıdır.’ sloganıyla okullarda görev yapan öğretmen arkadaşlarımızı tek tek ziyaret ediyor ve sıkıntıları ile karşılaştıkları sorunları dinliyor ve çözüm yolları arıyoruz. Bu ziyaret ve gezilerimiz eğitim yılının sonuna kadar aralıksız devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.