Türk Harb-iş Sendikası Genel Başkanı Bozal:

Türk Harb-iş Sendikası Genel Başkanı Bozal:
"Son günlerde hepimiz izliyoruz, savunmada herkesin güçlü olması gerekiyor. Ülkemizin çok daha güçlü olması gerekiyor"

ERZİNCAN (AA) - Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, "Son günlerde hepimiz izliyoruz, savunmada herkesin güçlü olması gerekiyor. Ülkemizin çok daha güçlü olması gerekiyor" dedi.

Türk Harb-İş Sendikası Şubesinin hafta sonu yapılacak genel kurul toplantısına katılmak üzere Erzincan'a gelen Bozal, Erzincan Gazeteciler Cemiyet Başkanı Recep Demirci'yi ziyaret etti.

Demirci ve cemiyet üyeleriyle bir süre sohbet eden Bozal, sendikalarının yurt genelinde yürüttüğü çalışmaların çok fazla bilinmediğini belirterek, bu konuda bundan sonra kamuoyunu en iyi şekilde bilgilendireceklerini söyledi.

Bozal, şöyle konuştu:

"Üyelerimizin tamamı Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde çalışmaktadır. Daha doğrusu savunmaya hizmet ediyoruz. Son günlerde hepimiz izliyoruz, savunmada herkesin güçlü olması gerekiyor. Ülkemizin çok daha güçlü olması gerekiyor. Türk Harb-İş Sendikası olarak 23 bin üyesi olan bir sendikayız. Ses hızıyla giden uçağı aşağı indirip, bakımını yapıyoruz. O alanda göğsümüzü kabartan tankların servisini ve bakımını yapıyoruz. Tersanelerimizi, gemilerimizi, denizaltılarımızı yapıyoruz. Onun ötesinde ülkemizin çok önemli, ulusal güvenliğimizin çok önemli radarlarını 24 saat faal tutuyoruz ama maalesef bizim yaptığımızı halkımız bilmiyor, kamuoyu bilmiyor. Bu noktada ilk defa açıklama yapıyorum. Bundan sonra daha yüksek sesle söyleyeceğiz."

Bozal'a ziyaretinde Türk Harb-İş Sendikası genel başkan yardımcıları Yüksel İlbeyli ve İdris Keşan ile Erzincan Şube Başkanı Mustafa Ayvaz eşlik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.