Türk Kalp Vakfı için ellerine mikrofon alacaklar

Türk Kalp Vakfı için ellerine mikrofon alacaklar
Aralarında birçok sanatçınında bulunduğu bir proje gerçekleşecek.

Aralarında birçok sanatçınında bulunduğu bir proje gerçekleşecek.Türk Kalp Vakfı için kolları sıvayan sanatçılar set çekimlerini bırakıp stüdyoya gidip hayırseverliklerini göstermek için mikrofona şarkı söyleyip gelirinide Vakıfa bağışlayacaklar.

Ünlü isimler sütodyaya girip şarkı söylediler. Ünlü isimler bakın neden toplandı!

Türk Kalp Vakfı yararına düzenlenen projeye destek verenünlü isimler alkışı hakettiler.Türk Kalp Vakfı yararına düzenlenen projeyedestek veren ünlü isimler sütodyaya girip şarkı söylediler. Ünlü isimler bakın nedentoplandı! Bir çok başarılı oyuncu Türk Kalp Vakfı’na destek olabilmek içinstüdyoya girdi. Müzik stüdyosunda buluşan bir çok ünlü isim Türk Kalp Vakfı’namaddi destek sağlayabilmek adına kollarını sıvadı. Türk Kalp Vakfı faydasınadüzenlenen projeye destek olan ünlü isimler alkışı hakettiler. Düzenlenenprojeye destek olan ünlü isimler stüdyoya girip şarkı söylediler.

ÜNLÜLERDEN BÜYÜK DESTEK!

Bir çok ünlü isimin bu etkinlik içerisinde olduğu veTürkiyegenelinde çoğu sanatçının yer aldığı Türk Kalp Vakfı ile ilgilihazırlanan birprojede ünlü şarkıcılar ve oyuncular sırayla stüdyoda şarkısöyleyerekhazırlıklara başladılar. Türk Kalp Vakfı için bir araya gelen bir çokünlüstüdyoya girerek şarkı söyledi.Sanatçıların bu hareketi alkış topladı.TürkKalpVakfı yararına düzenlenen projeye destek veren ünlü isimler stüdyoyagiripşarkı söyledi. Magazin dünyasının en önemli isimlerinin bir araya geldiğiprojekapsamında hiç bir ücret almadan Türk Kalp Vakfı adına projedekiyerlerinialdılar. Örnek davranış gösteren ünlüler bir çok parçayı seslendirerekdestekoldu.

ALBÜM HAZIRLADI

Ünlü oyuncuların yolu bu kez sette değil müzik stüdyosunda kesişti. Dizi ve sinema sektörünün önde gelen isimleri, Türk KalpVakfı’namaddi destek sağlamak amacıyla ortak bir albüm hazırladı.

Her oyuncunun kendi sevdiği bir şarkıyı okuduğu veönümüzdekigünlerde DMC etiketiyle müzikseverlere sunulacak olan çalışmada yeralan isimlerve seslendirdikleri eserlerse şunlar: Erkan Petekkaya “Divane AşıkGibi”, Oktay Kaynarca “Niye Çattın Kaşlarını”, Emre Karayel “Masal”, Emir BerkeZincidi“Rekor”, Gizem Karaca “Bir Dilek Tut”, Kadir Doğulu “Hakim Bey”, Özge Gürel“Affet”, Deniz Çakır “Sen Benim Şarkılarımsın”, Çiğdem Batur “Değer miHiç”,Aslıhan Gürbüz “Beni Aldattın”. İskender Paydaş, Febyo Taşel, Sinan Akçıl, Ersay Üner, Erdem Yörük, Mazlum Çimen, Ceyhun Çelikten, Emirhan Cengiz gibi birbirinden başarılı aranjörlerin de imzasını taşıyan, Kral TV ana sponsorluğunda hazırlanan albümün satışından elde edilen gelirin bir kısmı Türk Kalp Vakfı’na bağışlanacak. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.