Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü
KAYSERİ (AA) - Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından "Polis Haftası" dolayısıyla sergi açıldı.Cumhuriyet Meydanı'ndaki serginin açılışında konuşan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından "Polis Haftası" dolayısıyla sergi açıldı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki serginin açılışında konuşan İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, emniyet teşkilatının 171. yılında geldiği seviyenin gurur verici olduğunu söyledi.

Emniyet teşkilatının dünyanın en modern teşkilatlarından hiçbir farkı olmadığını ve hatta yurt dışına eğitim dahi verdiğini ifade eden Kulular, çağdaş, modern bilim ve hukuktan gücünü alan polis teşkilatının, Türkiye genelinde 300 bine yakın görevlisiyle hizmetini yürüttüğünü ifade etti.

Kayseri'nin organize ve nitelikli suçun, toplumsal olayın, üniversite olaylarının olmadığı huzurlu ve güvenli bir şehir olduğunu belirten Kulular, şöyle konuştu:

"Kayseri'nin huzuru ve güvenliği için 24 saat çalışmaktayız. Teşkilata girerken etmiş olduğumuz yeminlerle canımız pahasına görev yapacağımıza ant içtik ve bu yolda da askerimiz olsun polisimiz olsun şehitler vermekteyiz. Geçen hafta üst üste 3 gün şehitlerimizi toprağa verdik. Şehitlerimizin ruhları şad olsun, Allah rahmet eylesin. Yaralılarımıza minnettarız, Allah'tan şifalar diliyoruz."

Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı da bayram havasında geçmesi gereken bugünü Türkiye'yi üzen şehit haberlerinden dolayı buruk kutladıklarını dile getirdi.

Açılışı gerçekleştirilen sergide trafikten güvenliğe Kayseri Emniyet Müdürlüğünün faaliyetleri yer alıyor.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.