Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü
Beypazarı'nda çeşitli etkinlikler düzenlendi

ANKARA (AA) - Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü dolayısıyla Beypazarı'nda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında, kadın polisler, Kaymakam Suat Seyitoğlu’nun eşi Ülker Seyitoğlu ve Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın eşi Ayşe Kaplan'la beraber Sekli Mahallesi'ndeki Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı’nın yaşlılar köşkünü ziyaret etti.

Ziyarette hazır bulunan Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Genel Başkanı Gülgen Dural da polis teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Emniyet Müdürü Mehmet Demirbaş başkanlığındaki heyet de ilçede bulunan şehit ailelerine ve emekli emniyet mensuplarına ziyaretlerde bulundu.

Öte yandan, Tarihi Paşa Cami'nde ebediyete intikal etmiş ve şehit düşmüş polisler için mevlit okutuldu.

Emniyet Müdürü Mehmet Demirbaş, yaptığı açıklamada, Türk Polis Teşkilatının görevi başında olduğunu belirterek, "Görevlerimizi aksatmadan Polis Haftası'nı da kutlamaya başladık. Mevlide katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü kapsamında 10 Nisan Pazar günü Atatürk Parkı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelen sunulacak ve ardından Emniyet Müdürlüğü binasında tebrikler kabul edilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.