Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü
TESK Başkanı Palandöken:- "Her gün canını siper ederek kahramanca görev yapan polislerimiz, iç güvenliğimizin ve huzur içinde yaşamamızın en büyük güvencesidir"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, kahramanca görev yapan polislerin, iç güvenliğin ve huzur içinde yaşamanın en büyük güvencesi olduğunu belirtti.
Palandöken, yazılı açıklamasında, polisin demokratik kurallar içinde toplumsal düzenin korunmasında çok büyük görev üstlendiğine dikkati çekti.Köklü bir geçmişe sahip olan polis teşkilatının, iç güvenliğin teminatı olduğunu belirten Palandöken, "Her gün canını siper ederek kahramanca görev yapan polislerimiz, iç güvenliğimizin ve kanunların uygulanmasının, huzur içinde yaşamamızın en büyük güvencesidir." değerlendirmesinde bulundu.
Palandöken, devletin bölünmez bütünlüğü için fedakarca hizmet veren Emniyet teşkilatının kuruluş yıl dönümünde polisin mutluluğunu, üzüntüsünü, duygu ve heyecanını esnaf ve sanatkar teşkilatı olarak paylaştıklarını bildirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.