Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı
ANKARA (AA) - Beypazarı'nda Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na...

ANKARA (AA) - Beypazarı'nda Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan törende, İstiklal Marşı okunarak saygı duruşunda bulunuldu.

Emniyet Müdürü Mehmet Demirbaş, buradaki törenin ardından Emniyet Müdürlüğünde tebrikleri kabul etti.

Kaymakam Suat Seyitoğlu ise gün dolayısıyla Emniyet Müdürü Demirbaş ve Bölge Trafik İstasyon Amirliğini ziyaret ederek, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası'nı kutladı.

Türk Polis Teşkilatının çok köklü bir kuruluş olduğunu belirten Seyitoğlu, "Türk Polis Teşkilatı dün olduğu gibi bugün de ülkesi ve milleti için canla başla fedakarca çalışmaktadır. Tüm emniyet mensuplarının bu anlamlı günlerini kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Emniyet Müdürü Demirbaş ise hafta dolayısıyla şehit ailelerine ziyaretlerde bulunduklarını, şehit kabirlerini ziyaret ederek dua ettiklerini söyledi.

Demirbaş, kendilerini ziyaret eden başta Kaymakam Seyitoğlu olmak üzere herkese teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.