TÜRK SANAT MÜZİĞİNİN DİVASI MEVLANA’DA

TÜRK SANAT MÜZİĞİNİN DİVASI MEVLANA’DA
Türk sanat müziğinin Divası Bülent Ersoy, Konya’da verdiği konserin ardından Pazar günü soluğu Mevlana Türbesi’nde aldı.

Diva, Mevlana’da bol bol dua etti. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştığı Mevlana’da küçük çaplı izdiham yaşandı. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Ersoy hayranlarıyla yakından ilgilendi.

Fotoğraf isteklerini geri çevirmedi. Ziyaretinin ardından konuşan Bülent Ersoy, “ Cemil-i cümlenin rabbimiz dualarını kabul etsin inşallah rahat rahat, içime sindire sindire, dilimin döndüğünce Allah’ımla konuştum.

Zat-ı muhterem Mevlana Hazretlerine layık olduğu ifadelerle dua etmeye çalıştım. Buraya ilk gelişim değil Allah yine nasip etti. Allah nasip etmese yaprak dahi kımıldamaz. 

Demek ki benim buraya gelmemi tekrar layık gördü. Bu başka bir haz çok duygulandım. Ne mutlu bana. Burada başka bir ilahi güç var” ifadelerini kullandı. Çok duygulandığı gözlenen Ersoy, daha fazla konuşamayacağını söyleyerek gözyaşları içerisinde Mevlana’dan ayrıldı.

(HABER: EBRAR KÜÇÜKAKIN)

img_2899.jpgimg_2917.jpgimg_2919.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.