Türk Yıldızları EXPO'da gösteri yapacak

Türk Yıldızları EXPO'da gösteri yapacak
Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yapacağı EXPO 2016 Antalya kapsamında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanacak- Etkinliklerde Türk Yıldızları gösteri sunacak

ANTALYA (AA) - Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yapacağı EXPO 2016 Antalya'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk Yıldızları gösteri sunacak.

EXPO 2016 Antalya Ajansından yapılan açıklamaya göre, "çiçek ve çocuk" temasıyla cuma günü resmi açılışı yapılacak EXPO 2016 Antalya sergi alanı, 23 Nisan'da ilk ziyaretçilerini ağırlayacak.

Sergi alanında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşanacak, Çocuk Adası ile Çocuk Bilim ve Teknoloji Merkezi'nde çok sayıda etkinlik düzenlenecek.

Etkinlikler kapsamında küçük amfi tiyatroda çocuklara özel gösteriler gerçekleştirilecek, 7'den 70'e herkese hitap edecek eğlenceler organize edilecek.

Türk Yıldızları da 7 F5 uçağıyla 23 Nisan Cumartesi günü saat 14.30'da gösteri yapacak.

EXPO 2016 Antalya'da aynı gün akşam şarkıcı Sertab Erener konser verecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.