TÜRKAV Konya'da Başkan Nur güven tazeledi

TÜRKAV Konya'da Başkan Nur güven tazeledi
TÜRKAV Konya Şubesi’nde Olağan Seçimli İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan Olağan Seçimli İstişare Toplantısı’nda mevcut Başkan Süleyman Nur güven tazeledi

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Konya Şubesi’nde Olağan Seçimli İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan Olağan Seçimli İstişare Toplantısı’nda mevcut Başkan Süleyman Nur güven tazeledi

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Konya Şubesi’nde Olağan Seçimli İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan Olağan Seçimli İstişare Toplantısı’nda mevcut Başkan Süleyman Nur güven tazeleyerek yeniden başkan oldu. TÜRKAV Konya Şubesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Olağan Seçimli İstişare Toplantısına TÜRKAV Konya Şube Başkanı Süleyman Nur, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Doç. Dr. Özer Karakayıcı ile çok sayıda TÜRKAV Üyesi katıldı.

‘ÜYELERİMİZE LAYIK OLMAYA GAYRET EDİYORUZ’

TÜRKAV Konya Şube Başkanı Süleyman Nur, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı’nın Türk-İslam Medeniyetinde çok önemli bir yeri olan vakıf kurumu ve kültürü kapsamında; ekonomik, eğitsel ve kültürel boyutlarda; millî-mukaddes değerlerimiz çerçevesinde çeşitli hizmet ve faaliyetler üretmiş ve üretmeye devam etmekte olduğunu belirterek, “ 1989 yılında, Lider-Teşkilat-Doktrin'e Sadakat bilinciyle kurulup teşkilatlanmış, ülkücü kadrolardan müteşekkil, meşrû bir ülkücü memurlar teşkilatı olan vakfımız, o günden bugüne; kamu çalışanlarının maddi ve manevi varlıklarının korunması ve geliştirilmesi ile kamu çalışanları arasında fikir ve ülkü beraberliğinden iş ve güç birliğine uzanmayı hedeflemiştir. Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı, Türk-İslam Medeniyetinde çok önemli bir yeri olan vakıf kurumu ve kültürü kapsamında; ekonomik, eğitsel ve kültürel boyutlarda; millî-mukaddes değerlerimiz çerçevesinde çeşitli hizmet ve faaliyetler üretmiş ve üretmeye devam etmektedir. Bizler de TÜRKAV Konya Şubesi olarak, çeşitli alanlarda yaptığımız faaliyetlerle hem davamıza hizmet etmeye hem de siz değerli üyelerimize layık olmaya gayret ediyoruz.

turkav-konyada-suleyman-nur-guven-tazeledi.jpg

BİR ÇOK ÇALIŞMAYA İMZA ATTI

Müsaadenizle yapmış olduğumuz çalışmaları kısaca maddelemek isterim: 1-Üniversite öğrencilerine Eğitim Burs Faaliyeti 2-Okuyan Nesil Projesi 3-Gençlerle Başbaşa Eğitim Projesi 4-Burs ve hayır hizmetlerimize katkı sağlaması için kermes 5-Ramazan ayında tarafımıza gönderilen nakdi ve aynî yardımların, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması 6-Ramazan ayında öğrenci evlerinde 'Ruhi Kılıçkıran Azık Karıştırma' programları 7-Ramazan ve Kurban Bayramlarında 'Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu' 8-Van ilimizde, Şehidimiz Rıdvan ÇEVİK adına kütüphane oluşturulması 9-Van/Erciş Alparslan Türkeş İlkokulunda anasınıfı oluşturulması 10-Şanlıurfa' da bir okul için Kitap Toplama Kampanyası 11-Van'da Şehidimiz Rıdvan Çevik adına çeşme yapılması 12- İstiklal Marşı'mızın 100. yılında , '12 Ay 12 etkinlik' projesi 13-TÜRKAV Genel Başkanımız Ebubekir Korkmaz'ın himayelerinde Ev sahipliğini yaptığımız 'Türk, Öğün, Çalış, Güven' temalı 6. Bölge İstişare Toplantısı. Bu süre içerisinde gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin bir kısmının bahsedildiği çalışmalarda özverili ve fedakarca desteklerinden ötürü tüm üyelerimize hâssaten teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin 100.yılında bulunduğumuz önümüzdeki zaman zarfında, tarihimizin derinliklerinden ve vakfımızın geçmişinden bugünlere ulaşan milli emanetleri asla zedeletmeden, en ufak zaafa uğratmadan, birlik-beraberlik ve kardeşlik bağlarımızın gücünün Cumhuriyet’in gücü olduğunun bilinciyle, Büyük Türk Milletine olan bağlılığımız, davamıza olan sadakatimiz ve inancımız çerçevesinde, benzer faaliyetlerimize devam edebilmek için olanca gücümüzle çalışacağımızı belirtmek istiyorum.

TEŞEKKÜR ETTİ

Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz, seçimli istişare toplantısında bizleri yalnız bırakmayan MHP MYK Üyemiz Doç. Dr. Özer Karakayacı'ya, divan kurulu başkanlığı görevini ifa eden MHP Konya İl Disiplin Kurulu Üyesi Abdülkerim El'e, divan kurulu üyeliği görevlerini ifa eden Türk Eğitim Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç ve Türk Tarım Orman Sen Konya Şube Başkanı Ziya Acar başkanlarıma çok teşekkür ederim. Bu duygu ve düşüncelerle, genel kurulumuzun birlik ve beraberliğimizi daha da perçinleyeceğine olan inancımı ifade ediyor, 5 yıl boyunca omuz omuza mücadele ettiğimiz ve yönetim kurulundaki görevlerini yeni arkadaşlarımıza devreden dava ve yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

MHP MYK Üyesi Doç. Dr. Özer Karakayıcı da Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Konya Şubesi’nde Olağan Seçimli İstişare Toplantısı’nın hayırlara vesile olmasını dileyerek TÜRKAV Konya Şube Başkanı Süleyman Nur ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

TÜRKAV Konya Şubesi’nin Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Şube Başkanı Süleyman Nur, Şube Sekreteri Şevki Altunsoy, Şube Muhasibi Mustafa Uyar, Şube Başkan Yardımcıları Mehmet Erkin, Erhan Dönmez, Üstün Koleri, Fatih Uysal, Galip Akbulut, Kahraman Baştuğ.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.