Türker: Bayanların İlgisinden Memnunuz

Türker: Bayanların İlgisinden Memnunuz
Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından başlatılan “15 Günde 15 Bin Üye” kampanyası kapsamında Kadın Kolları da sahada çalışmalarını hızlandırdı...

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından başlatılan “15 Günde 15 Bin Üye” kampanyası kapsamında Kadın Kolları da sahada çalışmalarını hızlandırdı. Şehir merkezinde çeşitli noktalarda üye kaydı yaptıklarını belirten Gelecek Partisi Konya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Türker, bayanların partilerine yoğun ilgilerinin olduğunu belirterek, kısa sürede önemli çalışmalara imza attıklarını vurguladı.

YOĞUN DESTEK VAR

Kadın Kolları olarak önemli sosyal sorumluluk projelerini de yürüttüklerini ifade eden Türker, sahada gördükleri teveccühün kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek “Konya’da gördüğümüz destek ülke genelinde artarak devam ediyor. Halkımız, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na olan desteğini oluşturulan korku ortamına rağmen dile getirmekten çekinmiyor” dedi.

YOĞUN İLGİDEN MEMNUNUZ

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici konu ile ilgili olarak İl Kadın Kolları’nın sahada yoğun çalıştığını belirterek, çalışmaları nedeni ile kendilerine teşekkür etti. Konya İl Başkanlığı olarak başlattıkları üye kampanyasında beklediklerinin üzerinde ilgi gördüklerinin altını çizen Ekici, yaşanan gelişmelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.