Türkiye Basketbol Ligi

Türkiye Basketbol Ligi
Eskişehir Basket, AÜ ile 2 Eylül Yerleşkesi'ndeki spor salonunun bir yıllık kullanım hakkını içeren protokol imzaladı

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Eskişehir Basket, Anadolu Üniversitesi (AÜ) ile 2 Eylül Yerleşkesi'ndeki spor salonunun bir yıllık kullanım hakkını içeren protokol imzaladı.

AÜ'den yapılan açıklamaya göre, protokol imza töreni AÜ Rektörü Naci Gündoğan, AÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, AÜ Genel Sekreteri Çetin Kaya, AÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Celal Avni Öztürk, Eskişehir Basket Kulübü Başkanı Ersan Öztürk, Eskişehir Basket Genel Direktörü Derya Yannıer ve Eskişehir Basket Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aşçı katıldı.

Rektör Gündoğan, törende yaptığı konuşmada, Eskişehir'in basketbola aşık bir kent olduğunu belirterek, AÜ'nün de basketbol liglerinde yıllardır mücadele ettiğini kaydetti.

Eskişehir Basket'in kentte büyük bir heyecan yaratacağını vurgulayan Gündoğan, "İyi bir sezon geçirmek umuduyla tüm sporseverleri, öğrencilerimizi bu basketbol şenliğine davet ediyorum. Bu karşılaşmalar, gençlerimizin basketbola yönelmesi için büyük bir adım olacaktır" ifadelerini kullandı.

Öztürk ise AÜ'ye kendilerine kucak açtığı için teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.