Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı: "olimpiyatların Ertelenmesi Bizim İçin Fırsat"

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı: "olimpiyatların Ertelenmesi Bizim İçin Fırsat"
İSTANBUL (AA) - HÜSEYİN EROĞUL - Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, 2020'de yapılması planlanan ancak bir yıl ertelenen Tokyo...

İSTANBUL (AA) - HÜSEYİN EROĞUL - Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, 2020'de yapılması planlanan ancak bir yıl ertelenen Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın kendileri için fırsat olduğunu söyledi.

Erol Küçükbakırcı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 2021 yılında yapılacağı açıklanan Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın ertelenmesini AA muhabirine değerlendirdi.

Küçükbakırcı, "Geçmişte iki defa olimpiyatlarda yarışmış bir sporcuyum. Bir sporcunun katılabileceği en büyük organizasyon olimpiyattır. Sporcunun rüyasıdır, hayalidir. Olimpiyatların ertelenmesini bizim için fırsat diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Erteleme kararını hayra yorduğunu dile getiren Küçükbakırcı, şunları kaydetti:

"2020 Tokyo Olimpiyatları'nın ertelenmesi, hazırlığı tam olmayan sporcular ve ülkeler için bir avantaj olduğu kadar hazırlanıp da olimpiyatlara katılamayanlar için bir dezavantaj oldu. 2021'de yapılacak olimpiyatın 2020 olarak anılması güzel bir şey. Bundan sonra bir mani olmazsa 2024'te tekrar devam edecek gibi gözüküyor. Ben bunları hayra yoruyorum. Hem bizim için hem dünya milletleri için hayırdır diye düşünüyorum. Bundan sonraki olimpiyatlara katılacaklara şimdiden başarılar diliyorum. Tekrar olimpiyatlarda görüşmek, buluşmak ümidiyle."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.