Türkiye Bisiklet Şampiyonasında Konya fırtınası esti

Türkiye Bisiklet Şampiyonasında Konya fırtınası esti
Alanya’da düzenlenen “Türkiye Bisiklet Şampiyonası 1.Etap Sezon Açılış Hasan Terzi Puanlı Yol Yarışları”nda Konya fırtınası esti

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan “Türkiye Bisiklet Şampiyonası 1.Etap Sezon Açılış Hasan Terzi Puanlı Yol ve Kriteryum Yarışları”, 31 Ocak-02 Şubat 2022 tarihleri arasında Alanya’da düzenlendi. 3 gün süren yarışlara Konyalı pedallar damga vurdu.

BÜYÜK ERKEKLER

Büyük Erkekler Kategorisinde; Konya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, takım klasmanında ikinci oldu.

GENÇ ERKEKLER

Genç Erkekler A Kategorisinde; Torku Şeker Spor Kulübü’nden Ramazan Yılmaz yarışı ilk sırada bitirirken Konya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nden Mustafa Tarakcı da üçüncü olarak kürsüde yer aldı. Takım Klasmanında ise; Torku Şeker Spor Kulübü birinci, Konya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü de üçüncü oldu.

GENÇ KADINLAR

Genç Kadınlar A Kategorisinde; Torku Şeker Spor Kulübü’nden Fatmanur Doğan birinci, Almina Bahar Öner üçüncü oldu.

YILDIZ KIZLAR

Yıldız Kızlar B Kategorisinde; Torku Şeker Spor Kulübü’nden Emine Adanalı ve Defne Kadıoğlu kürsünün ilk iki basamağında yer aldı.

Yıldız Kızlar A Kategorisinde Torku Şeker Spor Kulübü’nden Rabia Şimşir ikinci oldu.

YILDIZ ERKEKLER A

Yıldız Erkekler A Kategorisinde; Taşkent Spor Kulübü’nden Hamdi İbrahim Şeker birinci olurken Selçuklu Belediye Spor Kulübü’nden Osman Talha Teke üçüncü oldu. Takım klasmanında ise Konya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü birinci, Taşkent Spor Kulübü üçüncü oldu. Bu kategoride Torku Şeker Spor Kulübü 4, Selçuklu Belediye Spor Kulübü ise 5’inci oldu.

YILDIZ ERKEKLER B

Yıldız Erkekler B Kategorisinde; Selçuklu Belediye Spor Kulübü’nden Göktürk Yüzerler birinci olurken Taşkent Spor Kulübü’nde Necdet Günaydın ikinci olarak kürsünün ilk iki sırasına yer aldı. Takım klasmanında ise Selçuklu Belediye Spor Kulübü birinci, Taşkent Spor Kulubü de ikinci oldu.

KRİTERYUM YARIŞLARI

Kriteryum Genç Erkekler kategorisinde; kürsü Konyalı pedalların oldu. Torku Şeker Spor Kulübü’nden Ramazan Yılmaz birinci, Konya Gençlik Spor Kulübü’nden Mustafa Ayyorkun ikinci, Konya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nden Mustafa Tarakcı da üçüncü olarak kürsüyü paylaştı.

Kriteryum Yıldız Erkek A Kategorisinde; Akören Belediye Spor Kulübü’nden Muhammed Ali Sünbül birinci oldu.

Kriteryum Yıldız Erkek B Kategorisinde; Selçuklu Belediye Spor Kulübü’nden Göktürk Yüzerler birinci olurken Alibeyhüyüğü Akademi Gençlik Spor Kulübü’nden Furkan Duran üçüncü olarak kürsüde yer aldı.

Kriteryum Yıldız Kız B Kategorisinde; Torku Şeker Spor Kulübü’nden Emine Adanalı birinci, Defne Kadıoğlu ikinci olarak kürünün ilk iki basamağında yer aldı.

Kriteryum Genç Kadınlar Kategorsinde ise; Torku Şeker Spor Kulübü’nden Almina Bahar Öner, ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

manset-7.jpg

manset-1.jpg

manset-2.jpg

manset-3.jpg

manset-4.jpg

manset-5.jpg

manset-6.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.