Türkiye galibiyetle başladı

Türkiye galibiyetle başladı
U17 Avrupa Voleybol Sampiyonası'nın ilk gün maçları oynandı. İlk maçlar birbirinden çekişmeli oyunlara sahne olurken Türkiye rahat bir galibiyet aldı.
Alt yaş kategorilerinde başarılı olmuş bir takımla turnuvaya ev sahipliği yapan Türkiye, Finlandiya ile karşı karşıya geldi. Genç millilerimiz rakibine oranla etkili olurken özellikle blok sayılarıyla farkı açtı. İlk sette top öldürmekte zorlanmayan genç millilerimiz seti 25-20 kazandı.
Az sayıda da olsa taraftar desteğiyle maça çıkan U17 milli takımımız ikinci sette de rakibine oranla daha az hata yaptı. Millilerimiz istediği gibi top öldüremese de rakibin hataları sayesinde setin son sayılarına farklı önde girdi. Genç millilerimiz 3 kez set sayısından faydalanmasa da seti 25-21 kazanarak maçı 2-0'a getirdi.
Üçüncü sete Finlandiya iyi başlarken ilk sayılarda farkı açtı. İlk teknik kolaya kadar toparlayan Türkiye bir kez daha oyunun kontrolünü eline aldı. Özellikle blok sayılarıyla temsilcimiz bir kez daha öne geçti. Setin sonuna doğru genç millilerimizde hata sayısı çoğalınca set 22-21'e geldi. Setin sonu oldukça çekişmeli geçerken, millilerimiz seti 26-24 maçı da 3-0 kazandı.(Ulaş İnbaşı)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.