Türkiye Gençlik Birliği Konya’ya Yeni Başkan

Türkiye Gençlik Birliği Konya’ya Yeni Başkan
Türkiye Gençlik Birliği Konya İl Başkanlığı geçtiğimiz günlerde Genişletilmiş Genel Yönetim Kurulunu toplayarak yeni yönetim kurulunu belirledi.

Türkiye Gençlik Birliği Konya İl Başkanlığı geçtiğimiz günlerde Genişletilmiş Genel Yönetim Kurulunu toplayarak yeni yönetim kurulunu belirledi. Geçtiğimiz dönemde TGB Konya İl Başkanlığı yapan Yaşar Diyarbekirlioğlu’nun TGB’nin liseli kolu olan Türkiye Liseliler Birliği Genel Başkan Yardımcılığı görevi alarak TGB Genel Merkezinde görev almaya başladı. Yapılan TGB Konya Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısında ise TGB Konya İl Başkanlığı görevine oy birliği ile İbrahim Toraman seçildi. İbrahim Toraman geçtiğimiz dönemlerde TGB Konya İl Sekreterliği uzun süredir de TGB Konya İl Yöneticiliği görevini sürdürmekteydi.

ÜLKEMİZ BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİ İÇERİSİNDE

İbrahim Toraman  “Ülkemiz hem Suriye'nin kuzeyinde hem Doğu Akdeniz'de hem de Azerbaycan-Ermenistan savaşı sebebiyle Kafkasya'da bağımsızlığı için mücadele içinde. Türk gençliği bu mücadele her zaman sorumluluk almıştır. Çanakkale Savaşı’nda mezun vermeyen Konya Lisesi'nden, Sivas Kongresi'nde manda ve himayeyi koşulsuz reddeden Tıbbiyeli Hikmet'ten aldığımız sorumlulukla bugün üzerimize düşen görev Türk gençliğini sağ sol demeden birleştirmek, iç cepheyi sağlamlaştırmak ve bağımsızlık mücadelemizin bayrağını Konya'da da dalgalandırmaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.