Türkiye genelinde 11’inci oldu Konya’da birinci çıktı!

Türkiye genelinde 11’inci oldu Konya’da birinci çıktı!
 Editör
ALF Araştırma’nın analizine göre CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, dijital performansta Konya’da 1’inci, Türkiye genelinde ise 11’inci sırada yer aldı.

ALF Araştırma’nın 600 milletvekilinin dijital mecralarda görüntülenme, etkileşim, içerik kalitesi ve ortalama etkileşime göre yaptığı analiz çalışmasına göre CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş Konya Milletvekilleri arasından 1’inci, 600 milletvekili arasından ise 11’inci oldu.

Barış Bektaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Televizyon ekranlarında kendimizi ifade etme imkânı verilmese de, dijital mecraları etkili biçimde kullanarak sesimizi duyurmaya ve başta Konyalı hemşerilerimiz olmak üzere, aziz milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızın bir sonucu olarak; milletvekillerinin dijital performans analizinde 600 milletvekili arasından 11’inci, Konya milletvekilleri arasında ise 1’inci sırada yer aldığımı mutlulukla öğrendim. Milletvekili seçildiğim günden bugüne; güvenle arkamda duran, desteklerini sunan, gönlünün kapısını açan ve sesimize ses katan Konyalı hemşerilerime ve herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.