Türkiye ikincisi Bilecik'ten

Türkiye ikincisi Bilecik'ten
Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Nisa Nur Bırni ikinci odu. Milli takıma katılmaya hak kazandı.

Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Bilecik Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Nisa Nur Bırni büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye ikincisi Bilecik'ten

Erzurum'un ev sahipliğinde 73 ildeki 743 kulüpten 2 bin 200 sporcunun katılımıyla düzenlenen Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Bilecik Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Nisa Nur Bırni büyük bir başarıya imza atarak Türkiye ikincisi oldu. Kıyasıya geçen mücadelelerin ardından 73 kilogramda ümit bayanlar katagorisinde Türkiye ikincisi olan Nisa Nur Bırni, aldığı bu sonuç ile birlikte Ümitler Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etmesi adına da Milli Takım seçmesine katılmaya yazdırdı.

Türkiye ikincisi Bilecik'ten

Gençlik Ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Nisa Nur Bırni'ye başarılarına bir yenisini daha eklediğini anlatarak, "Her dalda, her alanda yeni başarılara imza atmaya devam ediyoruz. Yapılan antrenmanların ve verilen emeklerin karşılığını alıyoruz. Sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.