"Türkiye koalisyonda yer almamalı"

"Türkiye koalisyonda yer almamalı"
Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Abdullah Altuntaş, IŞİD'e karşı düzenlenmesi planlanan operasyonla ilgili konuştu. İşte Altuntaş'ın açıklamaları

Türkiye koalisyonda yer almamalı. Türkiye, Müslümanları kıracak, Müslümanların aleyhine olan bir projede yer almamalıdır. Kesinlikle yanlış olur.

Türkiye’nin NATO koalisyonunda yer alması tarihi bir hatadır. Türkiye bu koalisyonda yer almamalıdır. Bu koalisyonda yer almak demek; Haçlı İttifakında yer almak demektir. Bu koalisyonda yer almamız, Türkiye’nin parçalanmasını isteyen bir yapının içinde yer almamız anlamına gelir. 
Amerika’nın, Avrupa’nın, İsrail’in ipiyle kuyuya inilmez…

Türkiye’nin NATO çatısı altında kurulacak olan koalisyonda kesinlikle yer almaması gereklidir. IŞİD’ın bir senaryo olarak Batılılar tarafından kurulmuş, siyonizm oyunudur. Türkiye gerekçesi ve bahanesi ne olursa olsun NATO merkezli bir koalisyonda kesinlikle yer alamaz, almamalıdır. Sonra IŞİD’ı Türkiye doğurmadı. Şuan IŞİD ile mücadele ediyormuş gibi gözüken Batı zihniyeti doğurdu.
 Türkiye’nin ülkeyi bölmek isteyen bir grubun içerisinde değil, İslam âlemini bir araya getirecek bir ekip içerisinde yer alması gereklidir. Türkiye kendi aleyhine sonuçlanacak olan koalisyonun içinde yer almamalıdır. Ortadoğu ne kadar güçsüz bir duruma düşerse, buranın petrol yataklarını kontrol etmek kolaylaşır. Ortadoğu’daki İslam ülkeleri ne kadar güç duruma düşerse İsrail’in güvenliği o derece artar. Türkiye bu koalisyonun içinde yer alarak, yanlış yapıyor. 
İlla bir koalisyon kurulacaksa bu koalisyon İslam ülkelerinden olmalıdır. 
İslam ülkelerinin katılımıyla bir “İslam Barış Gücü” kurulmalıdır. 
İslam dünyasında akan kanı durdurmak için bu barış gücü ile müdahale de bulunulmalıdır.
Türkiye bu iradeyi, bu kararlılığı ortaya koymak zorundadır.
Çünkü “La” demesini bilmeyen “illa” diyemez.

Ortadoğu’da kardeş kardeşi öldürüyor…

 Bugünün IŞİD’ı dünün Saddam’ıdır. Batı Saddam’ı modern silahlar ile donattı ve bir İslam ülkesine saldırttı. Sekiz sene iki İslam ülkesi birbirleri ile savaştırıldı. Yüz binlerce Müslüman öldü. Sonrasında ise, Saddam bir bayram günü asıldı. Şuan Irak üçe bölündü. Kardeş kardeşi öldürüyor. Bütün bu olaylar kimim işine yaradı, İsrail’in. Bazı olaylar bahane edildi ve Libya çökertildi. Bizim iktidarımız ‘NATO’nun Libya’da ne işi var’ diyordu. Bizde desteklemiştik ama 15-20 gün sonra Libya’ya savaş gemileri gönderdi ve Libya’yı bombaladık. Bugün Libya devleti diye bir devlet yok. Kimim işine yaradı, İsrail’in. Irak’tan sonra Suriye’de de IŞİD gelişmeye başladı. Peki, bu çatışmalardan kim istifade ediyor? İsrail. Emin olun bu koalisyondan da istifade edecek olan genelde Batı ise, özelde İsrail olacaktır. Kim Kaybedecek? Müslümanlar kaybedecek. Dolayısı ile Türkiye Müslümanları kıracak olan bir projede yer almamalıdır. Kesinlikle yanlış olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.