Türkiye, İtalya ile Konya'da karşı karşıya gelecek

Türkiye, İtalya ile Konya'da karşı karşıya gelecek
Dünya Kupası'na katılma şansını kaybeden A Milli Takım, İtalya ile Konya'da özel maçta karşılaşacak.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde Portekiz'e 3-1 mağlup olan Türkiye, Dünya Kupası'na katılma şansını kaybetti.

İlk yarıyı Portekiz Otavio ve Jota'nın golleriyle 2-0 önde kapattı. Milli takım Burak Yılmaz ile 65'te farkı 1'e indirdi. 90+4. dakikada Nunes'in attığı gol maçın sonucunu belirledi.

Portekiz, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu finalinde, 29 Mart Salı günü Kuzey Makedonya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye ise, Kuzey Makedonya'ya sahasında 1-0 mağlup olan İtalya ile aynı gün Konya'da özel maçta karşılaşacak.

A Millî Takım kafilesi, 25 Mart Cuma günü Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla TSİ 16.45'te Porto'dan Konya'ya gelerek ve hazırlıklarına burada devam edecek.

Türkiye, Konya'da İtalya ile karşı karşıya gelecek

Türkiye, Konya'da İtalya ile karşı karşıya gelecek

Türkiye, Konya'da İtalya ile karşı karşıya gelecek

Türkiye, Konya'da İtalya ile karşı karşıya gelecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.