Türkiye Küçük Oteller Derneği Başkanı Çelik:

Türkiye Küçük Oteller Derneği Başkanı Çelik:
"İnsanlar büyük otellerde fabrikasyon yemek kuyruklarını artık istemiyor. Belli bir entelektüel birikimi olan turist, küçük otelleri tercih ediyor. Bu tarz yerleri daha sıcak ve samimi buluyor"

İZMİR (AA) - Türkiye Küçük Oteller Derneği Başkanı Mehmet Çelik, insanların büyük otellerde fabrikasyon yemek kuyruklarında beklemek istemediğini belirterek, belli bir entelektüel birikimi olan turistin, küçük otelleri tercih ettiğini ifade etti.

Çelik, yazılı açıklamasında, turizm sektörünün sıkıntılı bir dönemden geçtiğini, çok çalışarak ve dayanışma içinde bu dönemi aşmaları gerektiğini bildirdi.

Ülkede kayıtlı yaklaşık 900 civarında küçük otelin olduğuna işaret eden Çelik, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin tanıtımı dünyada çok iyi düzeyde değil. Bugün İspanya, bizim kadar güzel otellere sahip olmadığı halde daha iyi bir turizme sahip. Yunanistan’dan çok daha güzel bölgelerimiz varken o kadar iyi durumda değiliz. Güvenlik anlamında soru işaretleri var. Türkiye Küçük Oteller Derneği olarak hedefimiz bu kriz döneminde olumsuz algıyı değiştirmek. İnsanlar büyük otellerde fabrikasyon yemek kuyruklarını artık istemiyor. Belli bir entelektüel birikimi olan turist, küçük otelleri tercih ediyor. Bu tarz yerleri daha sıcak ve samimi buluyor."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.